Vyprávění
V nažloutlé mlze podzimních dnů,
pod přikrývkou spadaného listí,
uneseš mě do svých snů,
kde láska všechno jistí.
A na večerní procházce,
kdy sledují nás andělé,
vyprávěj mi o své pohádce,
co všechny duše osamělé,
přivede do ráje.
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Verculik, Mbonita
Komentáře (0)