S tebou a bez tebe
Jsme spolu, každý ale sám
já zírám sem, ty zase tam,
Chtěli jsme mluvit, už ani to nejde,
Tak co je špatně? Co na tom sejde...
Já chci tiše řvát, ty hlasitě mlčet,
Jsme každý jiný, to je ten div
Je mi tak krásně, jsi vedle mě
Srdce se svírá, tak líbej mě....
a nepřestávej...
Přečteno 445x
Tipy 12
Poslední tipující: Terulienka, Anne Leyyd, Verena, kikis, Lissa, angelicek, Blagit, Markéta Hl., enigman, v.hercik
Komentáře (4)
Komentujících (4)