Na dobrou noc
Anotace: napsáno na dobrou noc. :o)
Jako tisíce drobného kvítí,
nebe jak protkané stříbrnou nití,
hvězdičky na něm svítí.
A když spíš,tak něžně a potají,
moji zprávu Ti předají.
Políbení a jemné pohlazení.
Celou noc Tě hlídají,
a potichu Ti šeptají,
jak moc Tě miluji.
Přečteno 480x
Tipy 18
Poslední tipující: Alfie, Vlk v rouše, Etain, Fog, WAYWARD, bejbyyyy, Holis, Squat_the_world, Bíša, Paulín, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)