Anotace: bolí, pocit smíření nadosah, snad..
Na tohle se nedá odpovědět, pač to bolí všecky.
16.01.2009 07:21:00 | NikitaNikaT.
Taky mi moc nesedí rytmus, ale jinak je to fajn ;)
13.01.2009 10:49:00 | Lilly Lightová
Význam hezký, chápu, i když jsem se nikdy nerozcházela:-) Ale jinak... promiň mi to... ale nějak mi nesedíty rýmy, je to takové... popletené. Poslechni si audio nahrávku Máje a pochopíš, co chci říct:-)
10.01.2009 20:02:00 | myší královna
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?