Anotace: Kupodivu další básnička ;) snad se vám bude líbit. Hm? ;)
Také mi to připadá, že je to trošku násilné převedení nějakého přání, než vyjádření stavu mysli, nebo pocitu. Trošku tam chybí hloubka a ztotožňuji se s názorem, že je to deníčková záležitost. Takové básničky se ale nevyhnou nikomu ani mně. :-)
19.01.2009 00:52:00 | J.Švihovský
Ta má taky dejchá, a není v tom pejcha.
To mi dejchá do zad. (Hlídá si mě)
12.01.2009 14:29:00 | Zasr. romantik
zřejmě jen deníčková záležitost, s veškerou úpravou: převedení z první osoby do třetí:)
11.01.2009 22:49:00 | melancholik