Bez tebe...
Anotace: Chci tě...dostanu tě...pomiluju tě...zabiju tě!
Růže rudnoucí,
vášeň planoucí.
Chci tě...
Dostanu tě...
Lásky žár,
sluneční pár.
Pomiluju tě...
Zabiju tě...
Žárlivosti chlad,
trnitý buď pád.
A nejsem nic...
Bez tebe nejsem nic.
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (0)