About friemds and love
Anotace: pro n. a p. ....
Pusu na zámek, umlč svý svědomí
Když to neřekneš, nikdo se nic nedoví
Nechápu, proč si v tom viděla víc
Já jen na chvilku chtěl sem tě svlíct
Jen na chvilku dělat to, co se nedělá
Tak proč se ze mě dělala Anděla???
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)