Dvě tyčky na nudle
Vlajka na tvé hrudi
je duše roztěkaná,
co pořád chvátá odnikud sem
a odtud daleko do dáli.
Vesmíry očí se zakalily,
jak špatné víno piješ,
v pasáži u mostu
nad zamrzlou řekou.
...
Slabé výkřiky kachen
tě budí z polospánku,
polosnění nad tyčkami,
co se s nimi jí nudle.
...
Odpočíváš, já také,
ale daleko, pryč...
pořád chvátáš odnikud jinam
a mě už bolí nohy...
...
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: kouzelníček, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)