V tvé blízkosti...
Anotace: S tebou je můj život snem, motýlku...
Pohledem mě rozpálíš,
dotykem mě zabíjíš.
Mám pocit, že exploduji,
každou vteřinu vybuchuji.
Nemůžu být v tvé blízkosti,
musím být v tvé naruči.
Nesměj se už na mě,
prostě mě líbej jemně.
Protože...
Pohledem mě rozpálíš,
dotykem mě zabíjíš,
ale polibkem mě zahojíš.
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, hostmen
Komentáře (0)