Anotace: někdo by měl chcípnout a v úvahu padaj tři lidi...zahrajeme si spolu ruskou ruletu?
Setsakra ostrý decibely. Škoda že už tě neslyším tak hlasitě jako dřív.
19.01.2009 21:58:00 | Bůchví...
Hned vedle Dobré mysli roste mi Šalamounek.
To abych vždy s dobrou myslí rozhodl se správně.
Takže?
Když jsou dvě ženy a muž- Vždy zabýt muže…
A vy si s Klárou dejte kafe, třeba Vídeň…:o)))
19.01.2009 10:40:00 | kouzelníček