Osud nebo nebe?
Anotace: Sním jako jediný o černé a bílé?
Celý svůj život já věřil,
buď osud nebo nebe,
čeká na mě...
Nikdy jsem se nesvěřil,
osud již na dveře klepe,
jde si pro mě...
Celý svůj život čekám na tebe,
jsi nebe nebo osud?
srdce mé se rozklepe,
když na tebe pomyslí...
Čekání mou duší svírá,
vydržel jsem to dosud,
hlava už však zmírá,
co si srdce neusmyslí...
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, PPetrushka, Perník, Lilly Lightová, mexx
Komentáře (3)
Komentujících (3)