Zamilovaná
Anotace: Přečti si, a uvidíš
Jeden pohled jsem ti věnovala,
o jeden úsměv požádala
a byla jsem v tvé moci,
ve dne i v noci.
Na hloupou si hrát mám,
abys začal o mě stát?
Nebo se vtírat mám,
tak, že budu chodit k Vám?
Ne, ani jedno z toho,
určitě máš starostí mnoho,
nač zabývat se holkou hloupou,
co umírá po tobě touhou.
Časem zjistíš,
na koho pořád myslíš.
Doufám, že to budu já
a ne nějaká jiná.
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Fiserka
Komentáře (0)