Emiro- dívko s nádherným srdcem. Několikrát denně koukám co nového od tebe, až jsem měl strach že už nic nebude. A přece jsem se dočkal. Děkuji,děkuji a opět děkuji. Jo a abych nezapoměl. V tom mém erotickém snu (samozřejmě, že jsem jí ho písemně vykecal a taky se jí líbil) je te "dívce" v reálu 53 let a je opravdu nádherná a kouzelná. Jsi má autorská hvězda. Posílám pac a pusu - Ahoj a bojuj.
20.01.2009 21:57:00 | Seanko