Anotace: život je bič, jak hra nedohraná...
I když máš pocit, že vše končí, tak to tak není... Přijdou nové a krásné dny i láska, ta, co Tě neopustí.
21.01.2009 12:13:00 | labuť
Stalé něco nového se v životě rozehrává... skončí to, až když se naše sny, či touhy naplní... úplně vše skončí a hra se dohraje, až vyhasne naše svíce... dobrý nápad, myšlenka.
21.01.2009 10:40:00 | NikitaNikaT.