O Tobě
Anotace: O mém příteli...
Sbírka:
Pro Tebe
Davídku bláznivý
jsi jako dítě malé
hodný a bláhový.
Tvá duše je čistá jako andělé
a srdce je ze zlata,
kde pro každého místo máš.
Mít ho, byla bych bohatá.
Máš-li mě rád, snad mi ho dáš…
Přečteno 876x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, RadagastCZ, Spadlá z nebe
Komentáře (2)
Komentujících (2)