Telefon
Mám radost
z telefonního rozhovoru
mezi dráty
spojené
nebe a hory
když se usmívala
moje láska
o snech povídala
má tichá plavovláska
ja ji neviděl
ale stačilo mi
její hlásek slyšet
zavřené oči při představách
přitom našem hovoru
zasnil jsem se……….
slunce mezi mraky
usmálo se na mě
Yetti se projede
dneska na prkně
viděl jsem její oči
ametystové drahokamy
vlásky má zlaté
mezi nimi
černé vodopády
bouří
jak vichřice
o půlnoci
cítil jsem
čokoládové polibky
její vůni
kterou poznám na sto mil
s nikým si jí nespletu
vím
co k ní cítím
která věc
mě k ní přitahuje
jak střelku kompasu
která našla srdce.
Přečteno 398x
Tipy 47
Poslední tipující: amores peros, Ja-Mijina, Psavec, Monsignore, nrocinu Jednorožec, Helena Buchtová, Lilly Lightová, Severka, Bíša, okapovaroura, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)