1.květen
Anotace: na 1.Máje být sám,to je smutná věc..tato básnička je o pocitech osamoceného člověka na tento den..
Je večer-1.květen,
jdu sama tím svým zhrzeným světem.
Jdu sama,nevím kam,
jsem smutná a vzpomínám.
Na to co bylo,
na to co není,
na budoucnost
radši ani pomyšlení.
Život je boj,
Co nadělám?
A já vyhrát jej
za úkol mám.
Ve vzduchu cítím lásku,
visí nade mnou jako na provázku.
Ale bohužel nespadne,
pro mne tedy určitě ne...
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: Soledad, Neldor, Zasněný básník, Iwushak...
Komentáře (2)
Komentujících (2)