Proč?!!!
Anotace: proč jsi to udělal?!.mé pravdivé pocity..
Čím jsem si to zasloužila,
to jsem tak hrozná byla?
Říkáš že mně miluješ dál,
tak proč jsi přede mnou jiné šanci dal?
Čekala jsem to,
ale i přesto mě to mrzí,
myslela jsem,
že jen procházíme krizí.
Není to poprvé
co jsi mi tak ublížil,
ale já ti věřila..
Tak proč jsi naši lásku zničil?!
prožili jsme toho spolu mnoho,
na to abych zapoměla.
Abych to jen tak smazala,
a na tebe zanevřela..
Přečteno 411x
Tipy 12
Poslední tipující: Haniéčka, Adrianga, jesterka, Kapka, Rošták Domča, Aka Kiss, Iwushak...
Komentáře (5)
Komentujících (5)