Anotace: Vzniklo z náhlého popudu během jízdy tramvají...
jak vidím, mohla snít o milionu věcí, ale je to pravda...
23.10.2009 16:53:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček
Velmi krasna myslenka i slova, vse jsi to moc krasne poskladala do versu, jen pis dal a neboj se niceho.
02.09.2009 23:15:00 | carodejka
Myslím, že by byla velká škoda, kdybys básně nepsala. Opravdu se ti moc povedla! Byla moc krásná, upřímná, říkala hodně pravdy. Doufám, že na lásku budeš třeba jednou pohlížet jinak ... nikdy nevíš co ti život přinese! Každopádně ST! :)
20.03.2009 21:42:00 | Anne Leyyd
Zdá se to být snadné, přec je to krásné a obtížné. Měl jsem jeden problém v rytmu, jinak to bylo spádové zatížení vteřin, které má hloubku a kvalitu. Pochvala na místě.
05.02.2009 22:29:00 | M.V.Jung.