Měděnka
Anotace: ...vzpomínka na zrzečku
Sedím si tak u baru
rty své tisknu k cigáru
Pohled kouřem zastřený
upírám na pařmeny
Náhle vstoupíš do sálu
pleť podobnou křišťálu
Vlasy jako plátky mědi
a v roláčku hle dva zvědi
Pohledy se naše střetnou
zapomínám stavbu větnou
Rty se chvějí jsem jak v křeči
nejsem schopen vůbec řeči
Hodíš vlasy přes rameno
vše máš dávno připraveno
A tak si mne potichoučku
vedeš domů ty můj broučku
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: Aťan, Kapka, labuť, Kristine Clary-Aldringen, 5thelement, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)