Anotace: studený ruce, hlavy bez očí, strach...samota
Hmm... jak jsem ji četl, tak jsem si ji musel zpívat... je úáýúžasná!
10.02.2009 22:00:00 | Bůchví...
Fúúúú,foukám Ti teplo od ohýnku na zkřehlý packy a posílám sílu a odvahu na vyčenichání důvěry a naděje....
Už brzy...
09.02.2009 22:35:00 | zvířenka
brzY! :-) V druhé a třetí strofě pokulhával rytmus, ale závěr to vkusně napravil :-)
04.02.2009 09:05:00 | M.V.Jung.