Anotace: skúšky z biológie zanechávajú stopy :))
Sbírka: O vánku v jahňadách (alebo Na cudzom území šťastie pramení)
živá jak srdce každým přečtením. no co oživím si ji ještě jednou:-)a ps: mám rád závorky :-)
01.02.2009 09:38:00 | kulishak
vďaka holky :)) ale to je ozaj iba postrtaumatický stres... pozdravujem týmto pána profesora Libu ;o))) niečo mi vraví, že by som s týmto ani na "éčko" neobstála :))))
ale roboti píšu RAD... teraz neviem... on by bol rád, alebo ja sa mám do radu na opravák postaviť? :))
31.01.2009 21:06:00 | sophia92
nechcu být zlá, ale víc zkoušek a stresu na tebe... ale jen kvůli čtenářům! ;o)
31.01.2009 17:16:00 | hanele m.