Teď si čtu!
Byl jsem schovaný za tvým
soustředěním se na knížku
tvá vesnička Nevědomky
dostála svého jména
tiše tě pozoroval
a bavil se na čelní poušti
pohyblivým obočím
panenky za sklíčky
rozverně pobíhaly po řádcích
zatímco srdce četlo mezi nimi
zjevoval se a mizel
dokonalý kouzelník
mistr Úsměv Občasník
nosánek sem tam
popotáhnul
lanka vlezlých bacilů
čteš si a ani netušíš
že zároveň do mě píšeš
dějiny i budoucnost
neskutečnou přítomnost
obracíš ve mně
lidské stránky
k tomu nejlepšímu
co zvládnu
a já ti za to chci vážně poděkovat
Jasně že počkám
až si dočteš
další kapitolu ...
Přečteno 627x
Tipy 47
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, 5thelement, maranika, STIMPRE, Marcella, recht, Holis, Modrý Adept, Romana Šamanka Ladyloba, Alan Black, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)