Sbohem
Anotace: Krátká,primitivní,ae od srdíčka ;)
V srdci máš jinou vílu,
bojovat o Tebe ztrácím sílu.
Asi už mě nemáš rád,
takže Ti musím sbohem dát.
Sbohem,lásko má,
tak krásná,ale tak bolavá!
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (1)
Komentujících (1)