Pomeranč
Anotace: ..přes celý svět se dokutálí až k mým (bosým) nohám.. snad.. -můžu ještě věřit?-
-
David Gray – Be mine
http://cz.youtube.com/watch?v=rCrbN9ZRzXs
-
.
V skrytu rudých plamenů
Na dně tvých tmavých očí
Toulám se
Jen tak
Chtěla bych se stavit na čaj
Na zastávce k tobě
Dnes ale
Nestaví můj vlak
Váhám?
Po chvějícím se těle
-ne, není mi zima, děkuji-
Svěží kousíčky porozkládám
Svlečena z tužeb
Oddaná chtíčům
Sama si (tě) jen tak tiše sním
Snad můžu ještě věřit
Že třeba když se zítra setmí
Až domů doprovodí mě tvůj stín
A já
I když se to nesmí
Spolu s ním
Po sypkém sněhu se bosky roztančím
***
Přes okno vyhlížím tvou tvář
Věřím, že přiběhneš v poslední chvilce
Jediným úsměvem
Zastavíš můj vlak
A pak..
..v skrytu rudých plamenů
Na špičce našich toužících rtů
Toulat se spolu budeme
Jen tak
.
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: el viento, Roger, Holis, Yukki, Bíša, Kapka, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)