Proč?
Anotace: Jen tak... Komentáře vítány :)
Sbírka:
Bez lásky
Ptám se sama sebe,
proč vůbec žijeme.
Proč, když stereotyp se přežene
my všichni umřeme.
---
Proč každý den jsou muka,
proč nemůžeš to cítit stejně.
Proč bez Tebe moje srdce puká.
proč nemůžeš zbožňovat mě.
Proč odháníš mne od sebe
slovy plnými jedu.
Proč mne to tak štve,
proč dál to dělat budu?
Proč někdy znám Tě tak moc,
až toužím Tě nevidět.
Proč kvůli Tobě nemohu spát celou noc,
proč nedokážu Tě nenávidět?
Přečteno 620x
Tipy 14
Poslední tipující: Dragoniana, slečna.závist, Oťas, Squat_the_world, Kubino 2, zlomeny srdce, lucajda89, Radek.oslov.Šafárik, Seanko, JR
Komentáře (3)
Komentujících (3)