každý tápeme...na to nemusíš být učenec -
vždyť láska - toť nádherná a složitá je věc...:-))
07.02.2009 18:08:00 | shakespeares
hlavní je, že jsou tam barvy.. a doufám, že jensamý teplý, veselý... :)
06.02.2009 17:34:00 | stmivani.na.lepsi.casy
někdy je lepší nechápat... a užívat si slz, i když jsou to třeba slzy smutku, neboť ty odplavují bolest.... a slzy štěstí? Štěstí se nedá pochopit, ale dá se hýčkat ;-) Taxi ho hýčkej;-)
05.02.2009 22:02:00 | Caracol
Simísku... tahle ve mne zanechala mnoho myšlenek. Pár slůvek, tak silně působivých.
05.02.2009 21:54:00 | NikitaNikaT.