Láska k tobě
Moje srdce láskou hoří
Láskou k tobě
Všechny mosty boří
Dovádí mě to k mdlobě
Když slyším tvůj hlas
Mozek se mi zatemní
Vidím nás
V hlubokém obětí
Láska je to nejkrásnější co mě potkalo
Tvou tvář jsem viděla
A hned mě to dostalo
Jako bych viděla anděla
Všeho se kvůli tomu vzdám
Jen tebe v srdci nosím
Prosbu na tebe mám
Miluj mě,prosím!
Komentáře (1)
Komentujících (1)