Ještě je...(a žije v nás)
Ještě je proč
rozlepit každé ráno víčka a jít dál
Ještě je kam
otočit hlavu, když zaslechneš tichý vyznání
Ještě jsou oči
ve kterých stojí za to topit se i bez záchranné vesty
Ještě jsou ruce
který obejmou
Ještě je koho milovat
Přečteno 378x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Fighting Dreamer, hanele m., jedam, GirlFromTheRain
Komentáře (2)
Komentujících (2)