Můj pane v černém
Anotace: pro vás, můj pane
Můj pane v černém
Vše to bylo pouhým snem
Prošli jsme si obvyklými fázemi
Myslela jsem, že už je to za námi
Můj pane v černém
Chtěla bych ležet v obětí tvém
Můj pane v černém
Bez vás lehnu popelem
Můj pane v černém
S vámi jsem měla vše, teď nemám nic
Můj pane v černém
S vámi jsem byla někdo, teď jsem stín
Klečím před vámi na kolenou
Šeptám prosbu tichou, pláču pro vás pane můj
Máčím vám kabát slzou vlhkou
Vidíte jen stín, který byl kdysi mnou
Komentáře (1)
Komentujících (1)