Anotace: Takové trochu volné pokračování minulé básně. Jen pro informaci zasvěcených - propast byla překročena, ba přímo přeletěna, bohužel ale úplně jiným směrem, takže....pššt.
dobře... máš to mít, koleduješ už si o to dlouho, budeš se s tím muset naučit žít, ale všichni máme nějaký ten handicap... podle mě jsi tu asi nejlepší básník (více viz příručka "A máte zkažený život")
02.07.2009 20:24:00 | drsnosrstej kokršpaněl
...výhra posledního trumfu nemusí pro život znamenat vůbec nic...i když vlastně ano, školu života...:-)
09.02.2009 17:49:00 | Lota
Předem ztracená hra. I když vyhraješ, zjistíš, že jsi vše cenné ztratil.
09.02.2009 01:38:00 | Zasr. romantik