S ránem se vytrácí..

S ránem se vytrácí..

Anotace: .

V duši mé se stmívá,
jsi mi vzdálená.
Srdce mé se svírá
a padá na kolena.

Jsi mi dál, jsi mi cizí,
jako noční hvězdy,
co k ránu mlčky zmizí.
Snad zítra vyjdou, snad někdy.

Snad nezvadnou snové květy,
co pěstuji Ti pod víčky,
mezi našima dvěma světy,
mezi Tvými malíčky.

A na Tvých rtech, něžných krás,
zahanbeno je i Slunce samo.
Nezbývá nám lásko čas,
neb za mžik bude rozedněno.

nemeškej..
Autor Roger, 09.02.2009
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: Anye, Holis, Severka, 6thSun, jedam, GirlFromTheRain, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

bud je ta báseň tak úžasná a nebo začínám být přecitlivěla protože mi vhání slzy do očí!!!

17.02.2009 22:00:00 | Anye

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel