Na Starém Bělidle
Na Starém Bělidle
babička po jídle
z almary vytáhne
věc prapodivnou
Barunce oči zjihnou
a vzdechne ..ta je..
z jarmarku za marku
s křidélky a dobře saje!
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Zasr. romantik, Jarin Kalin
Komentáře (2)
Komentujících (2)