Anotace: ...už jsem se taky nějak poangličtil,když je mi libo,tak čtu c jako k...a třeba to v posledním slovu je lepší?
já su děsná skleróza - já napíšu komentář a zapomenu dát tip, to dělám často (je to vina literu, určitě ne moje, že jo? :o)
roboti píšou sLZY - z čeho sou tak naměkko?! :o)
12.02.2009 21:51:00 | hanele m.
mno, ja bych to udelala jinak - myslim slovosled, ale je to tve dilo, tak si s nim delej co chces :)
10.02.2009 22:45:00 | saddova