Sníh.
Anotace: Při pohledu z okna na sněhové vločky.
Mokrý těžký sníh nám napadl do duší
na rtech Ti zamrzl smích co ti přísluší.
A srdce zmrzlé jako z kamene
kdopak si na tebe s láskou vzpomene.
Teď nezbývá jen jedno jediné.
Čekat na jarní slunce zář
pak rozjasní se tvoje tvář.
A srdce dál bude tlouci.
Přečteno 425x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, devcatko z jetele, Mišiačik, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)