revoluce lásky.
Anotace: jsme tak šíleně zamilovaná :)
Den v bílejch peřinách,
oční linky z ospalosti,
málo chvil k přemejšlení.
Lechtáš mě na palcích,
kreslíš mi na ně smajlíky,
jsme stejně jenom naivní děti
uprostřed pernamentní revoluce.
U okna stojí stojan
a na něm tvý nedokončený plátno.
Mám chuť žárlit na nahou modelku
jejíchž prsou se dotýkáš celý pozdní odpoledne.
/s neskutečnou pečlivostí/
Jen v myšlenkách.
Jsme si věrni jen v myšlenkách.
Já zas celý zimní dopoledne
líbám příška prstů mého učitele
tance.
Jen v myšlenkách.
Přečteno 424x
Tipy 17
Poslední tipující: Sukuba, Renatka, zlomeny srdce, kikis, Lilly Lightová, J.U. Ray, Michal Kvido, Squat_the_world, Fighting Dreamer, blue, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)