láska je...

láska je...

Anotace: no jo no, ta láska...=))

Láska je něco, co dokáže popsat jen ten,
kdo opravdu miluje a je o své lásce hluboce přesvědčen...
Láska je věc na světě nejkrásnější,
každý by si jí měl vážit, je to dar ze všech nejvzácnější...
Láska je pouto, které nás táhne k milujícímu člověku,
někdy hodně dojímá, může nám být do breku...
Láska je nepopsatelné hnutí mysli,
s láskou se často dělají i sladké nesmysly...
Láska je prostě něco, co slovy vyjádřit nejde,
můžeme jen čekat, kdy do našeho života vejde...
Do toho mého už vstoupila
a mé tajné sny naplnila...
Jsem nejšťastnější na světě a to jsem si vždycky přála,
cítím se jako bych na stupínku vítězů stála...
K tomuto štěstí mě přivedl ten,
který je v mém srdci hluboce zabořen...
Patří mu velký kus mého srdce,
chci s ním být napořád, ruku v ruce...
je tak sladce svůj a je tak roztomilý,
při pomyšlení na něj mi úsměv na tváři sílí...
Že se mnou je, za to jsem mu hrozně vděčná,
doufám že naše láska bude věčná...
MILUJII TĚ!!!=**
Autor beruška.andílek, 12.02.2009
Přečteno 647x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí