Poznávání
Anotace: .................
Miluj jednu ženu
jako tisíce růží
miluj naplno život
jako láhev vína
miluj nesmysly
které tvrdím
když hraji
své divadlo
v tomto světě
před muži
mám upřímné srdce
ke každé ženě
jenom sním
doufám v lásku
na noc
plnou milování
věřím v Amora
nemluvím jako jiní
nechci být jako jiní
vidím věci
ukryté
naslouchám
když noc
padne na město
světla andělů
ozdobí ulice.
než kohouti
ráno oznámí
poznám duši
té dívky.
Přečteno 405x
Tipy 29
Poslední tipující: Lucci Narr Pavlowna, Holis, Squat_the_world, Gemyni, 5thelement, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., kikis, labuť, enigman, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)