Anotace: možná trochu méně optimistická báseň,ale tak co už =)
Krásná... prostě nádherná, nemám co říct, vyschlo mi v puse... nemá chybu...
10.04.2009 20:29:00 | Sýkorka07
je tazke zahrat babiku na povrazku,ale este tazsie je pre babku povrazky prestrihnut
krasa :)
22.03.2009 20:24:00 | Terulienka
Myslenka je velmi krasna , a to se ceni! Casem urcite techniku psani vylepsis, vsechno je jednou poprve .
22.02.2009 14:30:00 | carodejka
Zkus se zamyslet víc do budoucna nad počtem slabik ve v jednotlivých verších, nekde ti to utíká. A rozdělit to do strof... To bych já na tom změnila, ale možná to někomu vyhovuje...
13.02.2009 20:15:00 | kikis