Anotace: a zase sa bojím - že ju už nikdy nedokončíš
Přemýšlím, jaká slůvka napsat... báseň krátká, ale skvle napsaná, opět hodně pocitová.
15.02.2009 11:38:00 | NikitaNikaT.
dík za komentář, aspoň sem si tě mohla přečíst - tohle je hezky napsaný, jen ty první dva verše mi přijdou zbytečný a že tomu ubíraj...
14.02.2009 11:11:00 | hanele m.
Hele, zlomený srdce, to mě fakt v této noční hodině potěšilo. Díky.
14.02.2009 01:00:00 | René Vulkán