Ráno
Anotace: Ráno, když se probudím...
Ráno, když se probudím,
do okna se zahledím.
Říkám si tak pro sebe,
má teď někoho u sebe?
Představa, že jsi s jinou,
záhýbá srdeční hladinou.
Slzy z očí padají,
Zastavit se nedají.
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: zlomeny srdce, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)