Anotace: ......
Mám rád ... všechny barvy
i tu černou
a možná právě tu ...
ze všeho nejraději
mám rád ... líbat tě na rty
a lásku věrnou
a jenom právě tu
ze všeho nejraději
nemám rád ... hrát o ni karty
s nákupní vervou
na displej Valentinku
růžovou v beznaději ..
************************************************
Valentin je pro mě silně umělohmotný téma, .. ...
A mimo to, tohle datum, má pro mě i docela silně osobní, záporně emocionální podtext ...
z doby kdy tahle láskodemonstrační marketingová strategie u nás byla téměř neznámá ...
17.02.2009 08:52:00 | HarryHH
a vo tom to je... :-)
dávát lásku kdy to člověk cítí
a nejít s davem... to si cením :-)
16.02.2009 09:23:00 | Popelka