Anotace: ........
Hořká s tou nejkrásnější vůní a chutí na kterou se nezapomíná....nikdy...
24.02.2009 05:35:00 | Lucie Teru
Každá dokonalost je jinak dokonalá a tím pádem nedokonalá. Jo ale souznění je souznění, to je jiná káva :-))
23.02.2009 14:58:00 | J.Švihovský
dokonalost? ... hm a tady na Zemi ?
zapomeň ... hledej Celistvost ...
17.02.2009 18:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba
:-) ... a co je dokonalé? ptačí zpěv, svit měsíce či snad rostoucí tráva ??? my lidé nejsme dokonalí ... jsme tak nedokonalí až to bolí ... ale snaha musí být - tak a mám komentář delší než Tvá básenka ... :-)
17.02.2009 17:58:00 | vapiti