Anotace: ako keby sme spolu len spávali, ale asi si bol najromantickejší vždy pred spaním
Tohle je hezky napsané, zní to upřímně... nediv se, že se to líbí spoustě lidem... ale jen ty víš a znás pravou podstatu... člověk, který je obratný ve slovech, šarmu a romatice, ale slovo "láska a milovat" mu ve skutečnosti nic neříká... Z básní to ale, bohužel, nikdo nepozná... nemůžeš se proto zlobit na lidi, kteří hodnotí báseň, ať už po profesní stránce, stylové, nebo pocitové... Mě osobně by nikdy nenapadlo, že je to faleš... ale o tem to také je. Někteří, většina uatorů zde píše skutečnost, pocity a dané myšlenky, někteří své básně vymyšlí... není to tedy jakési pravidlo. Báseň nemusí být konkrétně ze života... ale jen pouhý výmysl, myšlenka.
12.03.2009 09:40:00 | NikitaNikaT.