Mám tě prostě ráda
Anotace: o lásce která se nezmění
mám tě prostě ráda
tohle už nezměníš
mám tě prostě rádá
jsme stejný ty to víš
vím že ve tvém srdci jsem
avšak než se rozední
mě ze srdcí vypudí
ti co myslí že nemaj mě rádi
jsou mi ukradení
stačíš mi ty
slyším víceznění
ráno já ted sme to mi
chci tě mít davide miluju tě!!!
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Paulín
Komentáře (1)
Komentujících (1)