Na neustlané posteli
Anotace: jen tak pro radost
Na opuštěné posteli,
psali jsme včera těly,
dva snílci
věčně nedospělí.
Ještě je poznat,
tam spali jsme,
tady jsi možná trochu spala,
ospale něžná,
krásná rána.
Objevím vzpomínku,
úsměv, průhledné nic
tam dole na koberci,
stále jsme blázni
jen krásně, ... velcí
Přečteno 372x
Tipy 27
Poslední tipující: harmony, Milásek, strašidýlko-střapatý, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Holis, jedam, hezule, Mbonita, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)