Dobře děkuju, já jsem ráda za každý názor :-) Určitě si to beru k srdci a znova si to projdu :-)
20.02.2009 18:45:00 | Misha4sel
pekne vyrazy, jen mi vadi, ze nekde versujes ababa jinde zase ne, proc? nenapadl te rym ?? a nektera slova mi vuci celku prijdou " lacina" trebas to " chichotá" , máš tam, jak bych to rekla, vznesene vyrazy a pak to sesmolis s timhle a na me to nedela celkove dobry dojem, ale maybe je to jen muj nazor, ale je.
20.02.2009 18:02:00 | saddova