Snění
Něžné svlékání
polibek do vlasů
láska na hraní
čas od času
Hořké stýskání
beze jmen
šedivé vítání
čtyř bílých stěn
Návrat ze snění
zázrak se nekoná
zoufalé blouznění
na přání lakomá
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Metcheque, tristan, NikitaNikaT., bastien
Komentáře (1)
Komentujících (1)