slova jsou duhové bubliny
co prasknou a štípe z nich v očích
slova jsou sladké polibky
co zhořknou ti v ústech
slova jsou vločky na dlani
co pravý význam zatají
slova jsou vláhou pro duši
sluníčkem po kterých vyroste dítě
slova jsou ...
12.04.2009 21:06:00 | Lady L