Miluju tě!!!
Anotace: Marku seš skvělej...MILUJU TĚ!!!
Jsi můj drahý květ,
jsi můj celý svět.
Miluju tě strašně moc,
přeju ti tím dobrou noc.
Přeju ti to nejhezčí spaní,
a ještě lepší probuzení.
Krásný sny a krásný den,
my dva spolu navždy jen.
Přečteno 454x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Aka Kiss, NikitaNikaT., 1dvatri
Komentáře (2)
Komentujících (2)